Noniin nyt on sitten Tk1 saavutettu, tosin ei kovin upealla tuloksella:)

Siis Pieksämäki 25.10.08, 164p. 1.tulos ja Tk1, samalla PPKY:n joukkue voitti ALO-haasteottelun, pistein 148, 150 ja 164 eli yhteensä 462p.:)

Osasuoritukset:

luoksepäästävyys 9

paikalla makaaminen 10

seuraaminen kytkettynä 6

seuraaminen taluttimetta 9,5

maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10

luoksetulo 9

seisominen seuraamisen yhteydessä 0

estehyppy 10

kokonaisvaikutus 8

Ja selittelyjä varmasti noille tuloksille kaivataan..:)

Ensinnäkin luoksepäästävyydestä täytyy sanoa, että tuomari kehui Tessaa avoimeksi ja ystävälliseksi koiraksi! Pistevähennys tuli seisomaan noususta.. 

Mutta yksilösuoritukset taasen.. huh huh:) Tessa päätti olla kiinnostunut aivan kaikesta, mitä ympärillä tapahtui.. Ja se näkyi kytkettynä seuraamisessa, jossa jouduin antamaan ainakin kaksi lisäkäskyä. Vapaana seuraamista tuomari kehuikin sitten jo erinomaiseksi:) Luoksetulosta tipahti piste, koska koira oli noussut hetkeksi seisomaan jättäessäni sen.. Liikkeestä seisomisessa se päätti istua->0. Kokonaisuudessaan oli aikamoista häseltämistä tämä kisa. Alkukontakteja sai hakea, koska yleisö ja kaikki muu kiinnosti enemmän.. Tessa kävi myös moikkaamassa tuomaria ja liikkuria liikkeiden välissä, mikä ei ole yhtään sen tapaista. No luultavasti syy tähän löytyy kohta alkavista juoksuista, joita on ootettu jo puolitoista viikkoa. Aamulla vielä punnitsin kisoihin lähtöä, kun näytti niin uhkaavalta.. Soittelin järjestäjillekin, mutta mukaan käskivät:)

Samalla olimme tosiaan PPKY:n joukkueessa kisaamassa.. Mukana tässä mittelössä oli meidän lisäksi vain yksi joukkue, ja voitto tuli vähän liian helpolla. Mutta saatiinpahan ainakin hieno pokaali toimistoa koristamaan:)

Seuraavaksi onkin sitten AVO:n vuoro.. Mutta ennen sitä joudutaan tauolle niiden juoksujen vuoksi..